Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dokonalý život : být průměrný není normální

Pavel Vosoba

Grada | 2014


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 239 stran
Jazyky: česky
Edice: 1. svazek ed. Richard Darkin 0x
Vydání: První vydání
ISBN: 978-80-247-5279-2
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Eva Hradiláková
Vystaveno: po 7. února 2022 17:55
Číslo položky: 277980

Být průměrný není normální.

Richard Drakin, lehce znuděný mladý muž, si začíná uvědomovat, že mu v životě něco schází. Náhodou si přečte zprávu o nepříliš slavném odchodu významného generálního ředitele. Napadne ho oslovit jej a získat od něj návod, jak být v dnešním světě skutečně úspěšný. K jeho překvapení John Rock na setkání kývne. Dojde k úmluvě, ve které se John zavazuje provést Richarda místy a příběhy, které navždy ovlivní jeho život. Richard si zpočátku neuvědomuje, že se jedná o osudové setkání dvou lidí: mistra a žáka, kteří na sebe dlouho čekali.

Nechte se strhnout ostrými dialogy a dějem, který vás zavede do různých koutů světa, k výjimečným lidem a jejich osudům, které mohou změnit váš život. Bláznivá, zdánlivě nepřipravená cesta okolo světa, divoké situace, tajemství, mystifikace a postupné poznávání jednoho druhým vás udrží v nepřetržitém napětí. Neobyčejný příběh má od samého začátku rychlý spád a než se stačíte nadechnout, zamrzí vás, že jste na konci.

„Dokonalý život“ je volným pokračováním dvou předcházejících knih Pavla Vosoby: „Dokonalé služby“ a „Dokonalá manažerská selhání“. Kniha nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry a ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti.

Komentáře ke knize
Pavel Vosoba

Ing. Pavel Vosoba, CSc. je poradcem a spolumajitelem poradenské společnosti M.C.TRITON, s.r.o. V posledních letech se věnuje obchodu a rozvoji zákaznického přístupu u společností poskytujících služby.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet