Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dieselelektrická vozba : Učeb. pomůcka pro stud. stroj. a elektrotechn. inž. ... pro techniky v železniční službě a v prům. Díl 1, Theorie elektrické nezávislé trakce

František Jansa

Technicko-vědecké vydavatelství | 1951

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 563
Jazyky: česky
Edice: Elektrotechnická knihovna 5x, 8. svazek ed. Česká elektrotechnická knihovna 0x
Vydání: 1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 20. července 2017 16:13
Číslo položky: 14637

Látka je rozdělena na 5 částí: Energetika dopravy se zvl. zřetelem k železniční vozbě vozidly elektrické nezávislé trakce, Mechanika kolejové dopravy se zvl. zřetelem na elektrickou nezávislou trakci, Výkonaregulacevýkonuprvotních motorů pro elektrickou nezávislou trakci, Generátory pro elektrické přenosy vozidlové a jejich regulace výkonu, Trakční motory pro hnací vozidla elektrické nezávislé trakce. Výklad látky se opírá očetnédiagramy aschemataa je doplněn praktickými příklady. Na konci knihy je seznam použitých vzorců.

Komentáře ke knize
František Jansa

František Jansa je bývalý československý a později český sportovec, který se věnoval atletice. V roce 1981 se stal v nizozemském Utrechtu juniorským mistrem Evropy ve skoku o tyči a porazil mj. i Sergeje Bubku, který obsadil sedmé místo. Na evropském šampionátu v Athénách v roce 1982 skončil ve finále sedmý, stejně jako o rok později na halovém ME v Budapešti. Reprezentoval na prvním Mistrovství světa v atletice 1983 v Helsinkách, kde se umístil na desátém místě. V roce 1986 obsadil páté místo na halovém mistrovství Evropy v Madridu. V témže roce skončil devátý na ME ve Stuttgartu a sedmý na prvním ročníku Her dobré vůle v Moskvě. Jeho osobní rekord pod otevřeným nebem má hodnotu 562 cm . V roce 1982 dvakrát posunul hodnotu československého rekordu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu