Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dcera Impéria

Raymond E Feist, Janny Wurts

United Fans | 1997


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Sága o Impériu 1 - 5 - KOMPLETNÍ SÉRIE - Dcera Impéria + Ochránce Impéria - Otrok + Ochránce Impéria - Milenec + Správce Impéria - Vrah + Správce Impéria - Císař - Raymond E Feist, Janny Wurts (1997, United Fans)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 498
Jazyky: česky
Překladatel: Robert Čapek
Edice: 42. svazek ed. Poutník. Knižní řada 28x, 1. svazek ed. Sága o Impériu 3x
Vydání: Poutník. Knižní řada (42.)
ISBN: 80-86129-01-2 (brož.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Don Maitz
Vystaveno: st 30. června 2021 11:30
Číslo položky: 200612

První kniha trilogie Sága o Impériu.

Lady Mara z rodu Acoma se bezprostředně před složením slibu kněžky bohyně Lašimy dozvídá, že její otec i bratr zahynuli díky intrice nepřátelského rodu v beznadějném, předem prohraném útoku na postavení vojsk barbarů na vzdálené planetě zvané Midkemie. Je posledním potomkem ještě nedávno mocného a vlivného rodu – ale i v jejích stopách se již plíží nájemní vrazi…
Spolu s Janny Wurts (mimo jiné známou ilustrátorkou fantasy) vás R. E. Feist zavede na opačnou stranu Trhliny a uvrhne do víru podivuhodného světa tsuranského impéria, jehož výbojům museli čelit hrdinové Feistova bestselleru Sága Trhlinové války. Fascinující, do detailu propracovaný příběh o zradě a věrnosti, o cti válečníka a o povinnostech vůdce rodu, hájícího své barvy ve vražedné Velké hře tsuranské politiky je protipólem epicky rozmáchlého Mága, s nímž si co do čtivosti rozhodně nezadá.

Komentáře ke knize
Janny Wurts

Janny Wurts je autorkou jedenácti románů, sbírky krátkých povídek, a mezinárodně nejprodávanější Ságou Impéria napsanou ve spolupráci s Raymondem E. Feistem. Její poslední díla Války Světla a Stínu jsou vrcholením více než dvacetiletého spisovatelského snažení. Obálky knih, vydávaných jak v USA tak i v zahraničí, jsou její vlastní obrazy, ilustruje i knihy jiných autorů. Její nejlepší obrazy jsou vystaveny v několika prestižních amerických galeriích .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu