Stav: |
Dobrý, lehce opotřebená obálka
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 166 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 1. vydání |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 5. dubna 2024 9:01 |
Číslo položky: | 810903 |
Dvě stě předpisů k úpravě masa, zeleniny, rýže, polévek a moučníků, vybraných tak, aby jejich příprava vyhovovala domácím surovinovým možnostem. K receptům připojil autor i stručné pojednání o stravě starých Číňanů, kapitoly o typickém nářadí čínské kuchyně, zvláštních způsobech krájení a vaření i o některých speciálních surovinách a přísadách nezbytných pro čínské pokrmy.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem