Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 290 |
Jazyky: | česky |
Edice: | Živočíšna výroba 122x |
Vydání: | 1 |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 40 000 ks |
Poznámka: | obálka Ondřej Švarc |
Vystaveno: | út 11. července 2017 15:54 |
Číslo položky: | 14349 |
Příručka přináší zkušenosti s racionalizací plemenářské práce, technologií chovu, výživou a úpravou výrobků. Vyzdvihuje hospodářský a společenský význam chovu králíků u nás, podává základy anatomie a fyziologie králíka a přehled plemen. Dále se zabývá výživou a krmením, plemenitbou, způsoby ustájení, nemocemi králíků a předpoklady rozšíření chovu. Radí také, jak získávat kvalitní maso, kožky a srst.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem