Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Chemie potravin : Díl 1-2

Jan Velíšek, Jana Hajšlová

OSSIS | 2009


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 580 + 623
Jazyky: česky
Obsažené svazky: Chemie potravin 1 2009 1 (xxii, 580, 3. vyd.)
Chemie potravin 2 2009 2 (xx, 623, 3. vyd.)
Vydání: Rozš. a přeprac. 3. vyd.
ISBN: 9788086659152
Vydáno v: Tábor
Vystaveno: pá 8. prosince 2023 16:39
Číslo položky: 710121

Chemie potravin, od jejíhož prvního vydání právě letos uplynulo 10 let, je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijních programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Na více než tisíci stranách textu, zahrnujícího takřka 2000 chemických vzorců, více než 500 reakčních schémat a 300 tabulek, přináší toto rozšířené a aktualizované třetí vydání nejnovější informace z moderní potravinářské chemie a dalších souvisejících oblastí potravinářských věd a příbuzných oborů. Kniha poskytuje čtenáři přehled současných poznatků o chemickém složení potravinářských surovin, potravin a dalších přírodních produktů.

Komentáře ke knize
Jan Velíšek

Prof., Ing., DrSc. Chemik, práce z oboru chemie potravin. Narozen 11.4.1946 - Trhové Sviny, profesor pro obor chemie a analýza potravin.

Jana Hajšlová

Narozena 1952 v Praze. Prof., ing., CSc., vědecká a pedagogická pracovnice v oboru chemie a analýza potravin se zaměřením na kontaminanty a toxické látky, publikuje v oboru.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet