Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 580 + 623 |
Jazyky: | česky |
Obsažené svazky: |
Chemie potravin 1 2009 1 (xxii, 580, 3. vyd.)
Chemie potravin 2 2009 2 (xx, 623, 3. vyd.) |
Vydání: | Rozš. a přeprac. 3. vyd. |
ISBN: | 9788086659152 |
Vydáno v: | Tábor |
Vystaveno: | pá 8. prosince 2023 16:39 |
Číslo položky: | 710121 |
Chemie potravin, od jejíhož prvního vydání právě letos uplynulo 10 let, je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijních programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Na více než tisíci stranách textu, zahrnujícího takřka 2000 chemických vzorců, více než 500 reakčních schémat a 300 tabulek, přináší toto rozšířené a aktualizované třetí vydání nejnovější informace z moderní potravinářské chemie a dalších souvisejících oblastí potravinářských věd a příbuzných oborů. Kniha poskytuje čtenáři přehled současných poznatků o chemickém složení potravinářských surovin, potravin a dalších přírodních produktů.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem