Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Čarokráska

Lisa Jackson

Domino | 2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 304
Jazyky: česky
Edice: 1. svazek ed. Historická trilogie 0x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7303-774-1 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: čt 23. března 2023 11:32
Číslo položky: 523701

Může temný rytíř vnést světlo do života?
Krásná a hrdá Morgana z Wenlocku dostala do vínku neobyčejný dar: schopnost nahlížet do budoucnosti a vidět to, co ostatním zůstává skryté. Díky svým předtuchám, vidinám a prorockým snům dokáže varovat před nadcházejícím neštěstím, ale ona sama to vnímá spíše jako prokletí – tím spíš, že někteří lidé v ní spatřují čarodějnici, která je ve spojení s nečistými silami.
Jedné úplňkové noci Morgana vycítí, že se blíží strašlivá hrozba, jenž nese podobu temného rytíře. Netrvá dlouho a i tato vidina se naplní: Morganu navštíví mocný baron Garrick z Abergwynnu, a žádá, aby mu za využití svých nadpřirozených schopností pomohla nalézt ztraceného synka.
Morgana nemá jinou volbu, než se podvolit a jet s ním. Srdce jí svírá neblahá předtucha a duši sžírá zoufalství, že ji baron přislíbil za ženu svému bratranci, což nevnímá jako poctu, nýbrž jako pohanu. Stržena vírem bouřlivých událostí chce Morgana zpupného velmože nenávidět, ale brzy zjistí, že je ke Garrickovi proti své vůli přitahována osudovou silou. Dokáže se jí vzepřít?

zdroj: www.knihcentrum.cz

Komentáře ke knize
Lisa Jackson

Americká autorka mrazivých thrillerů pro ženy. Lisa vystudovala Oregonskou státní univerzitu a pracovala zpočátku v bankovnictví. Na literaturu se dala na radu své sestry, spisovatelky Nancy Bushové, a svou první knihu – harlekýnku – vydala roku 1983. Od té doby napsala přes 70 romantických knih, ze začátku i se spoluprací Nancy. Pak se ale jejich cesty a styly rozdělily, Lisa totiž začala tíhnout víc k napětí a k temnějším příběhům. Přes patnáct let se věnovala psaní romancí, historických románů i romantickým detektivkám. Nyní definitivně přechází na temné – i když z části také romantické - thrillery. S oblibou nechává napínat své čtenáře na skřipec napětí a hrůzy, krutě vraždí nebohé oběti a přivádí na literární scénu ty nejhorší a nejbrutálnější sériové vrahy. Ale čtenářům to, zdá se, vůbec nevadí a už roky jsou její thrillery na předních místech žebříčků nejprodávanějších knih roku. Lisa má rozděláno několik detektivních řad, např. s kalifornským detektivem Anthonym Paternou nebo s neworleanskými policisty Rickem Bentzem a Reubenem Montoyou. Nakladatelství Domino z nich vybírá ty nejnapínavější. Je členkou Mystery Writers of America, International Thriller Writers a Romance Writers of America.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více