Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Byly tady, a už nejsou

Haylen Beck

Domino | 2017

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 352
Jazyky: česky
Překladatel: Hana Pernicová
Vydání: 1.
ISBN: 978-80-7498-252-1
Vydáno v: Ostrava
Poznámka: obálka Rajka Marišinská
Vystaveno: čt 15. srpna 2019 14:42
Číslo položky: 70492

Audra v sobě konečně našla dost odvahy, aby utekla od násilnického manžela. Teď sedí v autě, na zadních sedačkách jsou připoutány její malé děti, a společně jedou vstříc své šanci na nový, lepší život.
Volí trasu po okresních silnicích, aby se vyhnuli nežádoucí pozornosti. A právě když projíždí po pusté cestě kdesi v Arizoně, už velmi daleko od bývalého domova, postřehne ve zpětném zrcátku jakýsi pohyb. Pozornější pohled jí ukáže policejní vůz, který je sleduje se zapnutým majákem.
Audra zastaví u krajnice. Je si až bolestně vědoma faktu, na jak odlehlém místě se ona a její děti nachází. Vystoupí z auta – a tím okamžikem se její šťastný útěk mění na nejhorší noční můru, která vysoce předčí veškeré představitelné obavy: netuší, proč ji místní šerif zatkl. Ví jen to, že když se v jeho doprovodu dostala na stanici, policisté jí tvrdí, že v autě žádné děti nebyly...

Komentáře ke knize
Haylen Beck

Haylen Beck je pseudonymem, pod nímž píše autor a několikanásobný laureát ceny Edgar a držitel ceny The Los Angeles Times Books Prize za nejlepší krimi - Stuart Neville. Jeho romány, především thrillery a mysteriózní krimi se těší velkému čtenářskému zájmu a oblibě kritické veřejnosti a byly přeloženy do mnoha světových jazyků včetně japonštiny a nejnověji také češtiny. Autor publikuje také v periodicích The New York Times, The Los Angeles Times nebo The Boston Globe.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více