Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Bible štěstí

Sun Light

Eugenika | 2007

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 176
Jazyky: česky
Překladatel: Radka Kneblová
Edice: Umění tvůrčího myšlení 0x
Vydání: 1. vyd.
ISBN: 9788089227860
Vydáno v: Bratislava
Vystaveno: pá 31. března 2023 11:34
Číslo položky: 528978

Úvahy a ponaučení, které pátrají po nejhlubších základech štěstí. Autor vychází z tradičního starobylého učení a metod „Šalamounova chrámu“. Jedná se o „přikázání štěstí“, které podle tradice pověděl svým učedníkům Ježíš Nazaretský – potom krále Šalamouna v době svého údajného putování po Egyptě. Ať už je původ této moudrosti jakýkoliv, podstatné je, že to jsou zásady, jež otevírají cestu k moudrosti, radosti, harmonii a blahobytu.
Pocit štěstí nám dává psychickou sílu; pomáhá nám uzdravit se z nemocí; přináší přátelství plné radosti, hlubokou moudrost, upřímnou lásku a úspěch ve všem. Štěstí nám dává energii, abychom mohli tvořit, poznávat, obdarovávat druhé a vůbec žít naplno. Štěstí je způsob myšlení, stav vědomí a volba vnímání...

Sun Light je velmi znalý mistr. Píše tak, aby čtenáře inspiroval ke změně myšlení a vnímání, ke kvalitnějšímu životu na vyšší úrovni. Jeho hlavním záměrem je pomoct co největšímu počtu lidí, kteří bojují s destruktivními programy a negativními návyky.

Komentáře ke knize
Sun Light

Sun Light je pseudonym Sergeje Neapolitánského , což je ruský orientalista, spisovatel a překladatel, též teolog a inicializovaný krišnovec. Zajímá se učením védické kultury, je následovníkem metodik gnostických škol minulosti. Je prezidentem petrohradského fondu védické kultury , vede četné semináře a školení věnované přilákání energie hojnosti. Napsal desítky knih o tom, jak dosáhnout blahobytu, harmonie a štěstí. Dle mínění jeho příznivců se výborně vyzná v otázkách motivace k úspěchu, zajímá se o finanční prognozy a vyučuje etiku byznysu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více