Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Bez pláště

Tomáš Lebenhart

2013


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 104
Jazyky: česky
Vystaveno: st 11. ledna 2023 11:50
Číslo položky: 472293

Nová kniha MUDr. Tomáše Lebenharta není čtením pro každého. Je drsně upřímnou zpovědí lékaře celostní medicíny, který bez sebelítosti, s velkou potřebou nalézt správné a fungující řešení pro sebe i své pacienty ukazuje svůj život v průběhu několika let v plné nahotě: boj s depresí, závislost na lécích na spaní, pobyt na detoxikačním oddělení psychiatrie i vítěznou cestu k vlastnímu uzdravení.

MUDr. Tomáš Lebenhart je poctivý k sobě i ke svým pacientům. Hledá kořen nemoci, který často spočívá v destrukčním chování nemocného, a nalézá cesty, vedoucí přes homeopatii, ayurvédu, čínskou medicínu až k autopatii.

Je praktikem, který „bez pláště“ předkládá osobní zkušenost s chorobami, o kterých se ve společnosti nemluví příliš nahlas a na které moderní medicína nenalézá účinný lék. Na vlastní kůži prošel dlouhým léčebným procesem se všemi jeho úskalími až k vítěznému konci. Je jedním z mála lékařů, který má odvahu promluvit o procesu uzdravování i z pohledu pacienta.

Kniha přináší inspiraci a naději - pacientům i jejich blízkým.
MUDr. Tomáš Lebenhart připomíná starý čínský princip, kdy lékař zodpovídal za zdraví celé rodiny, byl oslavován, když rodina byla zdravá a zatracován, když někdo onemocněl.

Tím, že se s námi dělí o své letité poznatky praktického lékaře, naplňuje ideu prevence a zároveň apeluje na naši osobní odpovědnost za stav vlastního těla i duše. Svou knihou nám dává nahlédnout do svého uvažování o zdraví člověka jako výslednici harmonického chování k sobě i okolí.

Kniha vyšla v listopadu 2013 v nakladatelství Grafia.
Objednávky: Grafia, s.r.o., Budilova 4, 301 00 Plzeň, linhartova@grafia.cz, tel. 378 771 212 Osobní odběr možný. Maloobchodní cena 185,- Kč.

Komentáře ke knize
Tomáš Lebenhart

MUDr. Tomáš Lebenhart V roce 1980 promoval na Fakultě dětského lékařství UK v Praze. Na podzim 1981 nastoupil do Klatovské nemocnice na dětské oddělení jako sekundární lékař. Po cca půl roce nastoupil na dětské středisko ve Švihově. Po roce přišly další štace obvodního dětského lékaře v pošumavských vesnicích střediskových... V roce 1983 složil atestaci 1. stupně z pediatrie. Začala ho zajímat neurologie a tak se začal školit na místo ordináře pro dětskou neurologii. Stážoval na několika neurologických klinikách v Praze. Asi rok pracoval jako neurolog v klatovské nemocnici, pak krátce jako dětský neurolog. Přišel rok 1989. Otevřely se nové možnosti poznání - i v medicíně. Začal intenzivně studovat homeopatii. Postupně prošel pěti základními evropskými homeopatickými systémy. Mezitím složil atestaci 1. stupně z všeobecného lékařství. Od května 1989 pracoval jako praktický lékař pro děti a dospělé v Železné Rudě na Šumavě. Začal postupně používat i homeopatickou léčbu. Dále se ubíral spíše duchovním směrem a poznával různá náboženství a spirituální směry. Studoval i různé bylinářské medicíny. Nejvíce ho oslovila ayurvéda. Začal jezdit na Srí Lanku a poznávat tuto matku veškeré medicíny v praxi. Na jaře 2006 učinil zcela zásadní profesní krok a vystoupil z oficiálního medicínského establishmentu. Otevřel si ordinaci přírodní medicíny v Klatovech a přestěhoval se do malé vísky nedaleko. Několik let přednáší pro laickou veřejnost i pro lékaře o přírodní medicíně a duchovních otázkách. Postupně navázal spolupráci s výtečnými léčiteli. Pořád se učí. Dva roky docházel do duchovní školy... Učil se alternativní onkologii od skutečných mistrů. Od roku 1982 nepřetržitě slouží i na lékařské službě první pomoci, abych neztratil živý kontakt s urgentní medicínou.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu