Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Bez milosti

Lisa Jackson

Domino | 2017


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 544
Jazyky: česky
Překladatel: Jakub Volný
Vydání: Vydání druhé
ISBN: 9788074982248
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: čt 10. listopadu 2022 10:07
Číslo položky: 436083

Po otcově tragické smrti se život Julie Farentinové podobá noční můře. Kromě vlastních problémů čelí i tomu, že její mladší sestra Shaylee upadá do drogové závislosti. Zoufalá matka se rozhodne poslat dceru do elitní internátní školy, která se specializuje na problémové děti. Julia však matčiny naděje nesdílí: v Akademii totiž před šesti měsíci záhadně zmizela studentka a říká se, že to nejspíše souvisí s nestandardními výchovnými postupy tohoto ústavu. Shay je zapsána ke studiu, ale od prvního okamžiku ji svírá strach, že kdosi sleduje každý její krok.
Znejistělá Julia se rozhodne nastoupit do sestřiny školy jako učitelka.  Na první pohled je Akademie špičkovým vzdělávacím zařízením, ale Julia záhy zjistí, že zde působí jakási fanatická sekta, pro niž je náprava problematických studentek pouhou zástěrkou k prosazování vlastní víry. Může s tím nějak souviset nález mrtvé studentky? Zabila se nešťastná dívka sama, nebo ji někdo zavraždil? Julia se rozhodne odhalit pravdu.
A pak se záhadně ztratí další dívka, vzápětí je nalezena další mrtvola. Teď už nikdo nepochybuje, že se elitní škola stala dějištěm něčího ďábelského plánu. Julia pokračuje v pátrání, mimo jiné i proto, že si ji krvežíznivý vrah pravděpodobně zvolil za svou další oběť...

Komentáře ke knize
Lisa Jackson

Americká autorka mrazivých thrillerů pro ženy. Lisa vystudovala Oregonskou státní univerzitu a pracovala zpočátku v bankovnictví. Na literaturu se dala na radu své sestry, spisovatelky Nancy Bushové, a svou první knihu – harlekýnku – vydala roku 1983. Od té doby napsala přes 70 romantických knih, ze začátku i se spoluprací Nancy. Pak se ale jejich cesty a styly rozdělily, Lisa totiž začala tíhnout víc k napětí a k temnějším příběhům. Přes patnáct let se věnovala psaní romancí, historických románů i romantickým detektivkám. Nyní definitivně přechází na temné – i když z části také romantické - thrillery. S oblibou nechává napínat své čtenáře na skřipec napětí a hrůzy, krutě vraždí nebohé oběti a přivádí na literární scénu ty nejhorší a nejbrutálnější sériové vrahy. Ale čtenářům to, zdá se, vůbec nevadí a už roky jsou její thrillery na předních místech žebříčků nejprodávanějších knih roku. Lisa má rozděláno několik detektivních řad, např. s kalifornským detektivem Anthonym Paternou nebo s neworleanskými policisty Rickem Bentzem a Reubenem Montoyou. Nakladatelství Domino z nich vybírá ty nejnapínavější. Je členkou Mystery Writers of America, International Thriller Writers a Romance Writers of America.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více