Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Bestiář

Robert Masello

BB art | 2009


59 Kč 45 Kč

Stav:
Dobrý, až velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 406
Jazyky: česky
Edice: 2. svazek ed. Carter Cox 2x
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 27. dubna 2023 8:27
Číslo položky: 543068

! Chystá se k vydání - plánováno na září 2009.
2. kniha dilogie Carter Cox.
Rukopis, jehož iluminace zobrazují bájná stvoření, která se podle legend kdysi procházela zahradami ráje; kniha, jež byla po staletí předávána z generace na generaci v jedné z nejmocnějších rodin arabského světa, je teď svěřena mladé a krásné kurátorce Beth Coxové. Je to však její manžel, paleontolog Carter Cox, kterého výzkum dovede k objevení sbírky žijících zázraků přírody a jejich hrůzných vlastností.
Mýty a skutečnost se spojí. Carter musí otevřít bránu prastarého světa a ven vypustí stvůry, které zatím žily jen v těch nejhorších snech.

Komentáře ke knize
Robert Masello

Robert Masello je význačný americký novinář, autor několika románů, knih literatury faktu a scénářů televizních seriálů . Jeho články, eseje a recenze vycházely v časopisech People, Glamour, Harper’s Bazaar, Elle, TV Guide, Men’s Journal, Publisher’s Weekly, Cosmopolitan a novinách The Washington Post, Newsday, The Chicago Tribune a The Los Angeles Times. Ve svých knihách se často věnuje tematice okultních věd; byly přeloženy do mnoha jazyků. Na román Vigilie volně navazuje další kniha Bestiář. Robert Masello se narodil v Illinois a studoval tvůrčí psaní na Princetonu. V současnosti přednáší literaturu a s manželkou a labradorským retrívrem žije v Santa Monice v Kalifornii.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více