Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

All Star Batman : Konce světa : Kniha první - Můj nejhorší nepřítel

Scott Snyder

Crew | 2018

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: All-Star Batman KOMPLETNÍ 1 - 3 Můj nejhorší nepřítel + Konce světa + První spojenec - Scott Snyder, Scott Snyder, Rafael Scavone (2018, Crew)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: s.
Jazyky: česky
Ilustrátor: John Romita
Překladatel: Jiří Pavlovský
Edice: Světové komiksy česky 197x, Znovuzrození hrdinů DC 50x, 1. svazek ed. All-star Batman 0x
Vydání: Světové komiksy česky
ISBN: 978-80-7449-615-8
Vystaveno: út 3. května 2022 10:41
Číslo položky: 325766

KDYŽ PADNE KOSA NA KÁMEN Je tichým strážcem Gothamu. Jeho Temným rytířem. Jenže teď už není v Gothamu. Temné machinace Two-Face vyštvaly Batmana stovky mil od jeho domovských ulic do polí, prašných cest a ztracených dálnic amerického venkova. Jenže tam bohužel není sám. Celá legie zabijáků vytažených z hlubin mstitelovy galérky je na lovu - s cílem zničit Batmana a získat odměnu za jeho hlavu. A mezitím se tam doma nesvatá trojice zločineckých bossů - Great White, Black Mask a Penguin - připravuje ovládnout po pádu Temného rytíře město. Dokonce i Jim Gordon a celá policie jsou Batmanovi na stopě. Batmanovi, odříznutému od jeho jeskyně a partnerů z Gothamu, zbyli na téhle pekelné cestě jen dva spojenci. Duke Thomas, jeho nejnovější svěřenec... a Harvey Dent, ta lepší stránka rozštěpené osobnosti Two-Face. Podaří se Batmanovi dostat zpátky do Gothamu? Nebo bude Two-Face příčinou konce Temného rytíře? V komiksu ALL-STAR BATMAN 1: MŮJ NEJHORŠÍ NEPŘÍTEL, spojil oceňovaný scenárista Batmana, SCOTT SNYDER, své síly s legendárním kreslířem JOHNEM ROMITOU JUNIOREM, aby přivedli Temného rytíře do další fáze jeho epochálního dobrodružství.

Komentáře ke knize
Scott Snyder

Scott Snyder je americký komiksový scenárista. Svou první příležitost získal u Marvel Comics, ale brzy přesídlil k vydavatelství DC Comics a tamnímu imprintu Vertigo. Proslul především svou originální sérií American Vampire a prací na sériích Batman a Swamp Thing. Mimo tvorby komiksů se věnoval či stále věnuje i výuce tvůrčího psaní na New York University, Columbia University a Sarah Lawrence College. V České republice vydaly komiksy Scotta Snydera nakladatelství BB/art a CREW. Vertigo: DC Comics:

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více