Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Atlas duše, těla a ducha - jedinečný pohled na sounáležitost hmotných i nehmotných systémů lidského těla

Paul Hougham

Metafora | 2008

Zobrazit vše

699 Kč 549 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 224
Jazyky: česky
Překladatel: Kateřina Orlová
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7359-120-5
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 16. dubna 2021 13:50
Číslo položky: 171281

Kniha Atlas duše, těla a ducha se snaží čtenáře seznámit s rozličným pojetím lidského těla, duše a ducha podle toho, jak je vidí několik odlišných kultur. Začínáme západním, ortodoxním pohledem na anatomii a fyziologii. Zde se věnujeme tělu, od kostry až po imunitní systém a s pomocí skvělých ilustrací jsou srozumitelně vysvětleny všechny jeho funkce.
Poté se podíváme na metody sledování a zlepšování tělesného a duševního zdraví, jako jsou osteopatie, akupunktura, iridologie, reflexologie a nakonec se seznámíme s holistickými teoriemi o spojení člověka s vesmírem...
Z těchto teoretických základů pak autor vychází při popisu nejrůznějších pohledů na tělo pocházejících z různých starobylých nauk včetně indického systému čaker, čínského systému meridiánů, stromu života kabaly nebo víry západoafrických šamanů. ([jedinečný pohled na sounáležitost hmotných i nehmotných systémů lidského těla])

Komentáře ke knize
Paul Hougham

Paul Hougham je postformální vzdělavatel, Waldorfský učitel, akupunkturista a trenér ze základem v komparativní filosofii a výkonném managementu. Má kvalifikaci z univerzit v Boltonu, Worcesteru a Canterbury Christ Church University a působil jako prezident Britské rady pro akupunkturu , ředitel Britské akupunkturní akreditační komise a šéf fakulty tradiční akupunktury . Je autorem publikace Atlas duše, těla a ducha a účastňuje se širokého spektra debat napříč různými platformami na téma vize změny.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu