Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Ata mua kolem světa za 800 dní

Eva Palátová

2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 277
Jazyky: česky
Ilustrátor: Tomáš Paleček
ISBN: 978-80-86785-13-4
Vystaveno: pá 1. listopadu 2019 9:38
Číslo položky: 75778

Autoři velmi zajímavě popisují nejen své zážitky, ale i přírodní krásy, flóru, faunu, památky a život lidí, s nimiž se během těch 800 dnů setkali. Nádherné fotografie jsou dílem Tomáše Palečka a tvoří rovnocennou část k textu z pera Evy Palátové. Ata Mua je též velice pěkně a kvalitně zpracovaná kniha z hlediska typografické i grafické úrovně.
Cestopisné vyprávění dvou mladých cestovatelů, kteří více než za dva roky projeli Západní Austrálii, Indonésii, Himaláj, Singapur, Borneo, Brunej, Nový Zéland a Polynésii.
Na začátku byl smělý sen dvou kamarádů objet zeměkouli. Skromně, s batůžkem a bez počátečních prostředků. Na dva roky prázdnin si kuriózně vydělali v Austrálii a pak se vrhli do nitra tajuplných zemí kolem vzdáleného Pacifiku. Jejich reportáže zasílané domů nejdřív jen přátelům si velmi záhy získaly srdce široké veřejnosti. Čekejte smršť na vaši bránici, svižnou, rychlou četbu i milý vizuální dotek. A vězte, že plnit sny si jde!

Komentáře ke knize
Eva Palátová

Eva Palátová, cestovatelka, publicistka, spisovatelka. Horami, džunglí i pouští se pohybuje s jedinou zbraní – tužkou v ruce a s neobyčejným darem – hravým a veselým slovem dokonale zachytit okamžik.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více