Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 125 |
Jazyky: | česky |
ISBN: | 978-80-7322-124-9 |
Vydáno v: | České Budějovice |
Vystaveno: | po 4. listopadu 2019 9:35 |
Číslo položky: | 75963 |
Zdeněk Schejbal, zkušený šéfkuchař, v této zajímavé kuchařce seznamuje čtenáře s recepty z různých oblastí Číny, Thajska, Indie a Malajsie, které získal na stážích v místních restauracích. Autor recepty mírně upravil, tak aby jídla nic neztratila na výborné chuti, ale abychom si je mohli připravit i v běžných podmínkách české kotliny. Pokrmy jsou netradiční, rychlé, nenáročné, ale především velmi chutné.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem