Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Aperitivy & digestivy : lexikon : chuť, použití, recepty

Tobias Pehle

Rebo | 2006


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 299
Jazyky: česky
Překladatel: Irena Šifaldová
Vydání: 2. vyd.
ISBN: 9788072345052
Vydáno v: Čestlice
Vystaveno: pá 2. června 2023 14:52
Číslo položky: 563906

Tento lexikon přináší vyčerpávající informace o výrobě, chuti a vůni aperitivů a digestivů včetně velkého množství krásných barevných fotografií. Čtenář se v něm rovněž dozví vše o vzniku, historii, ale také zvláštnostech těchto nápojů, seznámí se s nejznámějšími značkami a dostane se mu řady rad a tipů pro nákup, uskladnění a v neposlední řadě pro správné servírování aperitivů a digestivů. základní informace o aperitivech a digestivech a přehled druhů sklenek nápoje od A do Z systematicky uspořádané do kapitol podle hlavní výrobní suroviny, způsobu výroby a jiné charakteristiky podrobné informace o jednotlivých skupinách nápojů a nejznámější značky jednoduché symboly pro rychlou informaci o nápojích (aperitiv/digestiv, doporučená teplota podávání, tvar sklenky, cenová kategorie, země původu) velké množství kvalitních barevných fotografií přehledný rejstřík nápojů a značek (lexikon : chuť, použití, recepty).

Komentáře ke knize
Tobias Pehle

Svobodný technický novinář, publicista, autor řady úspěšných příruček pro domácí kutily a knih kuchařských předpisů, redaktor obrazových publikací o kulturním dědictví UNESCO.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat