Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Anděl zkázy

Garry Kilworth

Riopress | 1996


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 276
Jazyky: česky
Překladatel: Jan Nemejovský
ISBN: 80-85611-72-4
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Zbyněk Janáček
Vystaveno: po 27. května 2019 14:44
Číslo položky: 63009

Co se stane, když naší planetu navštíví bytost z jiné dimenze s jinými hodnotovými měřítky než máme my? Jsou představy o těchto bytostech zachycené v Bibli skutečně jen představami nebo pokusem přiblížit nám něco lidsky nepochopitelného? Na to hledá odpověď autor mnoha napínavých knih tentokrát v oblasti science fiction s kriminální zápletkou a napětím dokonalého thrilleru.

San Francisco, konec devadesátých let. Svět je ještě o něco zkaženější než dnes. Je to něco blíž zkáze nebo bolestnému vykoupení? To se snaží na vlastní pěst zjistit dva řadoví detektivové Dave Peters a Danny Spitz.

-- zdroj: www.legie.info --

Komentáře ke knize
Garry Kilworth

Garry Douglas Kilworth se narodil v anglickém městě Yorku rodičům, kteří byli spojeni jak s půdou, tak s mořem – otec byl synem zemědělského dělníka a matka pocházela z rybářské rodiny. Na své předky a jejich povolání je Garry Kilworth pyšný a často se ve své tvorbě vrací ke svým kořenům. Od roku 1982 pracoval v oboru telekomunikací, poté se stal spisovatelem z povolání. Upozornil na sebe právě povídkou Vzhůru na Golgotu!, s níž obsadil první místo v soutěži deníku Sunday Times v roce 1975. Od té doby publikoval několik SF románů a dvě sbírky povídek. Ukázky z první sbírky nazvané The Songbirds of Pain vyšly také v českém překladu ve Světové literatuře a v časopisu Svět fantastiky. Žije v Hong Kongu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více