Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

A po nás potopa

Pavel Frýbort

Šulc a spol | 2005

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 482
Jazyky: česky
Vydání: 2. vyd
ISBN: 80-7244-156-6 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 15. srpna 2022 8:36
Číslo položky: 381053

Věčný smolař Michal Najman, se při cestě za vysněným bohatstvím opět setká s nekalým ochráncem spravedlnosti doktorem Marešem a s dávnou láskou Ivankou. Pro Michala to má zvláštní příchuť, neboť už poznal, že cesta do ráje blahobytu je plná nevyhnutelných špinavostí.
Tentokrát se Michal ocitne ve světě finančníků, kteří ho vtáhnou do zákulisí podezřelých obchodů se zbraněmi, ale dostane se i mezi opatrné české podnikatele, kteří se ve vší počestnosti perou o lukrativní veřejné zakázky. Kdo chce plout v těchto kalných vodách, musí umět legalizovat vše, co se mu kdy podařilo výhodně získat, ale v tom není Michal právě šikovný. Proto si musí pomoci jinak.
Hrdinům dobrodružného románu se v patách valí potopa a do posledních kapitol zůstává na vahách, koho zničí.

Komentáře ke knize
Pavel Frýbort

Pavel Frýbort, vlastním jménem Pavel Hříšný byl český publicista, prozaik, překladatel z polštiny a dramatik. Po maturitě na SVVŠ v Turnově studoval v letech 1966–1968 psychologii v Krakově , poté na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, zde však studium nedokončil. Roku 1970 začíná pracovat pro deník Mladá fronta, souběžně s tímto zaměstnáním absolvoval scenáristiku na FAMU. Ve druhé polovině 70. let spolupracoval s Československým rozhlasem, v letech 1978–1982 působil na lektorském oddělení Filmových studií Barrandov, v letech 1984–1989 redaktor časopisu Kmen, od roku 1990 spoluvydavatel detektivní revue Knokaut. V roce 1995 se stal dramaturgem situačního seriálu Nováci, vysílaného televizí Nova. V posledních letech pracoval jako redaktor týdeníku Květy. Pavel Frýbort byl ženatý a má dvě dcery. Témata a hlavní postavy jsou ve většině děl podobná. Hlavními hrdiny jsou obyčejní lidé, mající sny a ideály, ale při cestě za nimi se stávají oběťmi manipulací vyšších mocí a často pak musejí bojovat i o holý život. Díla obsahují rychlé zvraty, kriminální i erotické zápletky a překvapivé pointy.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více