Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

František Syrový: Receptury studených pokrmů

Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové,salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty.

Zobrazit vše

Kategorie:

Kuchařky a recepty 3792x, Kuchařky po r. 1945 3707x

Štítky:

studená jídla 58x, studená kuchyně 45x, receptury 38x

Výběru odpovídá
vydání

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet