Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Libuše Vlachová: Domácí konzervování ovoce a zeleniny

První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub.

Zobrazit vše

Kategorie:

Kuchařky a recepty 3735x, Kuchařky po r. 1945 3656x

Štítky:

konzervování ovoce 27x, konzervování zeleniny 27x

Výběru odpovídá
vydání

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více