Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Andrea Bohmannová: Umění stolovat

„Rozkoš z dobrého jídla náeží všem věkům, všem stavům, všem zemím a všem dobám, může být průvodkyní ostatních požitků a zůstává naštěstí požitkem i tehdy, když už nás nemůže potěšit nic jiného...” zaznamenal francouzský šlechtic, filosof a hlavně jeden z největších labužníků všech dob, Jean Anthelme Brillat-Savarin.
Určitě s ním budeme souhlasit. Připomeňme si také, že se často říkává, že jíme i očima; nezbytností tedy bude současně pěkný pohled na prostřený stůl. A tom, že pohodu u stolu nevytvářejí jen rozmanité pochoutky, ale především my sami svým přístupem ke stolování a svým chováním u snídaně, oběda či večeře, se již každý přesvědčil mnohokrát. A o tom, jak to všechno nejlépe zvládat, by nás měla naučit tato kniha.

Zobrazit vše

Kategorie:

Kuchařky a recepty 3728x, Kuchařky po r. 1945 3648x

Výběru odpovídá
vydání

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat