Stav: |
Dobrý, lepený hřbet. zašpiněné desky
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 398 |
Jazyky: | česky |
Edice: | Rostlinná výroba 240x |
Vydání: | 2. vyd. |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | út 13. února 2024 9:14 |
Číslo položky: | 755995 |
Publikace obsahuje rozsáhlý výběr předpisů na zeleninové pokrmy prakticky z celého světa. Po krátkých úvodních statích, ve kterých se uvádí úprava některých málo známých druhů zeleniny, vhodná kuchyňská úprava zeleniny, podávání zeleniny apod.. jsou uvedeny předpisy na tyto druhy zeleninových pokrmů: studené a teplé předkrmy, polévky, hlavní chody, přílohy, omáčky, saláty a pomazánky.
Narozen: 9.4.1900 v Kozolupech, okres Plzeň-sever, zemřel: 23.3.1984. JUC. nedokončil právnickou fakultu Univerzity Karlovy Praha; městský tajemník v Berouně , pracovník ministerstva výživy, tajemník Společnosti pro racionální výživu, redaktor jejích publikací, pořadatel a spoluautor řady odborných kuchařských publikací. Držitel několika vyznamenání Společnosti pro racionální výživu. Nekrolog: Výživa lidu,39,1984,č.4,s.63.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem