Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zelenina v kuchyni celého světa

Libuše Vlachová, František Raboch

Státní zemědělské nakladatelství | 1974


79 Kč

Stav:
Dobrý, lepený hřbet. zašpiněné desky
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 398
Jazyky: česky
Edice: Rostlinná výroba 240x
Vydání: 2. vyd.
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 13. února 2024 9:14
Číslo položky: 755995

Publikace obsahuje rozsáhlý výběr předpisů na zeleninové pokrmy prakticky z celého světa. Po krátkých úvodních statích, ve kterých se uvádí úprava některých málo známých druhů zeleniny, vhodná kuchyňská úprava zeleniny, podávání zeleniny apod.. jsou uvedeny předpisy na tyto druhy zeleninových pokrmů: studené a teplé předkrmy, polévky, hlavní chody, přílohy, omáčky, saláty a pomazánky.

Komentáře ke knize
František Raboch

Narozen: 9.4.1900 v Kozolupech, okres Plzeň-sever, zemřel: 23.3.1984. JUC. nedokončil právnickou fakultu Univerzity Karlovy Praha; městský tajemník v Berouně , pracovník ministerstva výživy, tajemník Společnosti pro racionální výživu, redaktor jejích publikací, pořadatel a spoluautor řady odborných kuchařských publikací. Držitel několika vyznamenání Společnosti pro racionální výživu. Nekrolog: Výživa lidu,39,1984,č.4,s.63.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více