Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 149 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Miloslav Martenek, Vladimír Doležal |
ISBN: | 80-85463-75-X |
Vydáno v: | České Budějovice |
Vystaveno: | pá 14. září 2018 13:00 |
Číslo položky: | 36576 |
V knize jsou zařazeny recepty na guláše, různé závitky, plněné kapsy a měšce, rolády, mletá masa, speciality ze všech druhů výsekových mas, drůbeže a ryb, různé pochoutky pro rychlé pohoštění, teplé moučníky a na závěr kapitola o přílohách.
Navazuje na knihu Kuchařka - Minutky.
Profesionální kuchař, pracoval celý život v hotelích a restauracích a jako vedoucí na různých úsecích veřejného stravování. Byl členem krajského poradního sboru kuchařů a Společnosti pro racionální výživu. Zaváděl neustále nové kolekce výrobků jídel a je autorem několika set receptur. Každý rok se zúčastňoval kuchařských výstav a na gastronomické výstavě Ex Plzeň obdržel za výrobky správné výživy Zlatý pohár Ex Plzeň a v dalším ročníku Zlatou plaketu Ex Plzeň. Připravoval a vedl mladé kuchaře na mezinárodní kuchařské soutěži v bavorském Regensburgu.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem