Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 286 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Eduard Karkan |
Edice: | Ottova kuchařka 9x |
ISBN: | 9788074512186 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | so 16. března 2024 9:55 |
Číslo položky: | 794155 |
Odměřování surovin bez vážení - s pomocí hrníčku, lžíce a lžičky. Sladká kuchyně s významnou úsporou času. Více než 400 vyzkoušených receptů na chutné domácí sladkosti. Moučníky, cukroví, dezerty, ovocné pěny a poháry, sladké knedlíky. Sladké pečené pochoutky z brambor, těstovin a obilovin. Dorty slavnostní, odlehčené, šlehačkové i nepečené. Koláče a koláčky z různých druhů těst a pro každou příležitost. Pečeme na Vánoce: vánočky, štóly a cukroví.
Jmenuji se Jaroslav Vašák . Mým koníčkem a zároveň povoláním je obor kuchař-číšník a sbírání gastronomických zajímavostí z celého světa, čemuž se věnuji od r. 1968 a mám titul Mistr kuchař . Moje sbírka je velice hodnotná, byla oceněna v pražském Klubu sběratelů kuriozit jako Pozoruhodná a Špičková, byla velice dobře hodnocena i na Střední hotelové škole v Praze i ve SOU v Klánovicích a zájem projevila i Guinessova kniha rekordů. Náplní sbírky je přes 5 000 stran textu z nejrůznějších oblastí gastronomie. Jaroslav Vašák zemřel 1. prosince 2019.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem