Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Studená kuchyně pro labužníky

Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko

Merkur | 1981


59 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 136
Jazyky: česky
Vydání: 1. vyd.
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 8. dubna 2024 9:26
Číslo položky: 812141

Po informacích o zpracování surovin a zdobení výrobků uvádí předpisy na základní výrobky studené kuchyně, jako jsou omáčky, saláty a pěny, po nichž následují předpisy na studené pokrmy z vajec, masa, drůbeže, ryb a rybích konzerv, na plněnou zeleninu, sýrové pokrmy, chuťovky, chlebíčky, sendviče aj.

Komentáře ke knize
Ladislav Nodl

Narozen 30. 12. 1929 v Kunraticích, zemřel 6. 8. 2008. Kuchař, vyhlášený odborník v oblasti gastronomie, autor publikací s kuchařskými recepty.

Jaroslav Řešátko

PhDr.Jaroslav Řešátko je mistr kuchař, který graduoval při zaměstnání na Karlově univerzitě. Vařil v předních českých hotelích - např.PUPP v Karlových Varech, Savoy v Krkonoších a i v řadě pražských hotelích. Pracoval také v zahraničí, například v Kanadě - v rámci světové výstavy v Montreálu vařil například pro Jacquelin a Roberta Kennedyovi, ale i herce Jacka Lemmona či prezidenta Indie - a později ve Spolkové republice Německo. Mezitím za trest pracoval na různých stavbách a stal se živou „předlohou“ pro seriál J.Dietla: „Trampoty kuchaře Kuřátka“. Nyní učí na střední hotelové škole a občas ho vídáme i v televizi. Publikoval na 1 000 článků a receptů, dále skripta a učebnice, mj. s L.Nodlem, a různé práce o specialitách světových kuchyní.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat