Stav: |
Dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 136 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 1. vyd. |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 8. dubna 2024 9:26 |
Číslo položky: | 812141 |
Po informacích o zpracování surovin a zdobení výrobků uvádí předpisy na základní výrobky studené kuchyně, jako jsou omáčky, saláty a pěny, po nichž následují předpisy na studené pokrmy z vajec, masa, drůbeže, ryb a rybích konzerv, na plněnou zeleninu, sýrové pokrmy, chuťovky, chlebíčky, sendviče aj.
PhDr.Jaroslav Řešátko je mistr kuchař, který graduoval při zaměstnání na Karlově univerzitě. Vařil v předních českých hotelích - např.PUPP v Karlových Varech, Savoy v Krkonoších a i v řadě pražských hotelích. Pracoval také v zahraničí, například v Kanadě - v rámci světové výstavy v Montreálu vařil například pro Jacquelin a Roberta Kennedyovi, ale i herce Jacka Lemmona či prezidenta Indie - a později ve Spolkové republice Německo. Mezitím za trest pracoval na různých stavbách a stal se živou „předlohou“ pro seriál J.Dietla: „Trampoty kuchaře Kuřátka“. Nyní učí na střední hotelové škole a občas ho vídáme i v televizi. Publikoval na 1 000 článků a receptů, dále skripta a učebnice, mj. s L.Nodlem, a různé práce o specialitách světových kuchyní.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem