Stav: |
Dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 294 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Alena Vlčková |
Vydání: | 2. vyd |
ISBN: | 80-7309-242-5 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | čt 13. dubna 2023 14:18 |
Číslo položky: | 537001 |
Stále ještě věříte, že léky můžete získat jen v lékárně? Pak vám uniklo, co v posledních letech s pomocí nejmodernější techniky zjistili biochemici- ovoce a zelenina obsahují mnohé léčivé látky, které v nejrůznějším složení poskytují pomoc téměř proti každé nemoci. Rostliny v mnoho miliónů let trvajícím procesu vyvinuly účinné látky aby samy přežily, a ty teď pomáhají člověku, jenž rostliny konzumuje.Tento poznatek ovšem vůbec není takový, jak by se zdálo. Člověk je přece přírodou vybaven k tomu, aby se živil především rostlinami a teprve potom masem.Na rozdíl od některých zvířat není schopen vytvářet životně důležitý vitamín C ve vlastním těle- je odkázán na jeho příjem ve stravě.Člověku totiž dodávají některé vitaminy, minerální látky a další životně důležité živiny pouze ovoce a zelenina.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem