Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 164 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Vladimír Doležal |
ISBN: | 80-85463-26-1 (váz.) |
Vydáno v: | České Budějovice |
Vystaveno: | pá 11. listopadu 2022 12:15 |
Číslo položky: | 437354 |
Poslání labužnické kuchařky je prosté: pochutnat si na dobrém jídle,obohatit domácí jídelníček,umět rychle připravit studené a teplé občerstvení, v pohodě a bez stresu zvládnout slavnostnější pohoštění. Chceme-li připravit opravdu dobrý pokrm,tak musíme přistupovat k vaření radostně a s láskou.
Profesionální kuchař, pracoval celý život v hotelích a restauracích a jako vedoucí na různých úsecích veřejného stravování. Byl členem krajského poradního sboru kuchařů a Společnosti pro racionální výživu. Zaváděl neustále nové kolekce výrobků jídel a je autorem několika set receptur. Každý rok se zúčastňoval kuchařských výstav a na gastronomické výstavě Ex Plzeň obdržel za výrobky správné výživy Zlatý pohár Ex Plzeň a v dalším ročníku Zlatou plaketu Ex Plzeň. Připravoval a vedl mladé kuchaře na mezinárodní kuchařské soutěži v bavorském Regensburgu.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem