Stav: |
dobrý, naražené rohy desek, lehce zašpiněné desky
|
Dostupnost: |
Skladem do týdne
Odešleme nejpozději 12. 5. 2024 |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 128 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Jiří Winter-Neprakta |
Vydání: | 1. vydání |
ISBN: | 9788085840001 |
Vydáno v: | Bučovice |
Vystaveno: | po 11. března 2024 18:31 |
Číslo položky: | 786293 |
Kniha kuchařských zajímavostí je v podstatě kuchařská kniha, ale bez receptů. Jsou zde ta největší nej... z oblasti gastronomie, ty perličky a bonbónky, které najdete roztroušeny v nejrůznější literatuře a tisku. Podle tvrzení autora je takováto kniha u nás a snad i v Evropě napsána poprvé.
Je rozdělena do 36 kapitol zasahujících do široké škály oblastí gastronomie. Kniha je vytvořena na způsob knihy Guinessovy.
Jmenuji se Jaroslav Vašák . Mým koníčkem a zároveň povoláním je obor kuchař-číšník a sbírání gastronomických zajímavostí z celého světa, čemuž se věnuji od r. 1968 a mám titul Mistr kuchař . Moje sbírka je velice hodnotná, byla oceněna v pražském Klubu sběratelů kuriozit jako Pozoruhodná a Špičková, byla velice dobře hodnocena i na Střední hotelové škole v Praze i ve SOU v Klánovicích a zájem projevila i Guinessova kniha rekordů. Náplní sbírky je přes 5 000 stran textu z nejrůznějších oblastí gastronomie. Jaroslav Vašák zemřel 1. prosince 2019.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem