Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jídlo jako životní styl II : 7 sekcí, 70 otázek a 70 receptů

Petra Lamschová, Petr Havlíček

Mladá fronta | 2012

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 244
Jazyky: česky
Edice: Dieta 18x
Vydání: 1. vyd
ISBN: 978-80-204-2625-3 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 9. září 2021 15:47
Číslo položky: 220403

V knize Jídlo jako životní styl II. najdete podobně jako v I. díle odpovědi na některé vaše otázky a mnoho nových zajímavých receptů. Každého, kdo se zajímá o zdravý životní styl, napadá mnoho otázek, na které někdy složitě hledá odpověď. Jak správně jíst při sportu? Jak správně hubnout po porodu? Co mám dělat, když má moje dítě nadváhu? Je správné hubnout s ním? Na tyto a na spoustu další otázek odpoví dvojice odborníků na hubnutí a stravování - Petra Lamschová, šéfredaktorka časopisu Dieta a výživový poradce Petr Havlíček, který naučil správně jíst už řadu českých čtenářů a čtenářek. V knize Jídlo jako životní styl II. najdete podobně jako v I. díle odpovědi na některé vaše otázky a mnoho nových zajímavých receptů. Každého, kdo se zajímá o zdravý životní styl, napadá mnoho otázek, na které někdy složitě hledá odpověď. Jak správně jíst při sportu? Jak správně hubnout po porodu? Co mám dělat, když má moje dítě nadváhu? Je správné hubnout s ním? Na tyto a na spoustu další otázek odpoví dvojice odborníků na hubnutí a stravování - Petra Lamschová, šéfredaktorka časopisu Dieta a výživový poradce Petr Havlíček, který naučil správně jíst už řadu českých čtenářů a čtenářek.

Komentáře ke knize
Petra Lamschová

Je absolventkou Univerzity Palackého v Olomouci. Vystudovala obor učitelství pro 1. stupeň ZŠ na pedagogické fakultě a žurnalistiku na filozofické fakultě. V médiích působí více než deset let. V současné době je šéfredaktorkou časopisu Dieta a spolupracuje s nejvýznamnějšími odborníky na zdravou výživu, dietology, fitness trenéry či lektory, kteří jsou nejrespektovanější ve svém oboru v ČR.

Petr Havlíček

Je absolventem Vysoké školy zemědělské v Brně. Výživě se věnuje téměř 20 let. Začínal s výživou vrcholových sportovců, dnes kromě známých sportovců radí s výživou také českým osobnostem či klientům, kteří chtějí zhubnout, změnit životní styl či zlepšit kondici. Za poslední čtyři roky se podílel jako odborný garant a spolumoderátor na pořadu Jste to, co jíte a Souboj v těžké váze na TV Prima.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat