Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 527 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | Vydání první |
ISBN: | 9788087431344 |
Vydáno v: | Vendryně |
Vystaveno: | čt 28. března 2024 12:27 |
Číslo položky: | 805778 |
Kniha obsahuje abecední seznam gastronomických názvů s výkladem, seznam přídatných látek (aditiv neboli éček), dobu pro tepelnou úpravu potravin. Kniha vychází z padesátileté praxe autora v oboru kuchař - číšník. Při vystoupeních v televizi, rozhlase a různých besedách odpovídal divákům a posluchačům na otázky z gastronomie, z tohoto podnětu vznikla tato kniha.
Jmenuji se Jaroslav Vašák . Mým koníčkem a zároveň povoláním je obor kuchař-číšník a sbírání gastronomických zajímavostí z celého světa, čemuž se věnuji od r. 1968 a mám titul Mistr kuchař . Moje sbírka je velice hodnotná, byla oceněna v pražském Klubu sběratelů kuriozit jako Pozoruhodná a Špičková, byla velice dobře hodnocena i na Střední hotelové škole v Praze i ve SOU v Klánovicích a zájem projevila i Guinessova kniha rekordů. Náplní sbírky je přes 5 000 stran textu z nejrůznějších oblastí gastronomie. Jaroslav Vašák zemřel 1. prosince 2019.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem