Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Domácí konzervování ovoce a zeleniny

Libuše Vlachová, Božena Hostašová, Eduard Němec

Avicenum | 1980


169 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 273 s., [16] s. barev. obr. příl
Jazyky: česky
Ilustrátor: Alena Machová, Eva Dvořáková, Tomáš Dvořák
Vydání: Vyd. 1.
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 8. dubna 2024 10:39
Číslo položky: 812299

První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub.

Komentáře ke knize
Eduard Němec

Autor kuchařských knih a předpisů o konzervování ovoce a zeleniny.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více