Stav: |
Velmi dobrý, poškrábané desky
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná brožura |
Počet stran: | 168 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | Vyd. 1. |
ISBN: | 9788024902517 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 12. ledna 2024 15:08 |
Číslo položky: | 730294 |
Základní rady na přípravu sta oblíbených italských pokrmů. Podrobně popsané postupy zaručují úspěch při nakupování, vaření, pečení i zdobení. Úvodní část seznamuje se stravovacími zvyky a rituály Italů. Následují recepty - od předkrmů k moučníkům s originálními názvy. U každého z nich je uveden přehled surovin a popis přípravy, včetně časové náročnosti a kalorické hodnoty pokrmu. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů a malý vtipně připravený lexikon ke konverzaci při jídle v italštině.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem