Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Basic baking : všechno, co potřebujete vědět, abyste upekli snadno a dobře

Sebastian Dickhaut, Cornelia Schinharl

Ikar | 2003

Štítky:

119 Kč 69 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná brožura
Počet stran: 168
Jazyky: česky
Překladatel: Dagmar Lieblová
Vydání: Vyd. 1.
ISBN: 9788024902128
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 15. června 2023 13:38
Číslo položky: 573172

Vařit se dá rychle, péct však ne. Zato je to jednodušší. Když máme po ruce máslo, cukr, vajíčka a mouku, máme poloviční moučník. Přidáme-li jemný tvarohový sýr, skořici a vzduch, bude z toho jemný koláč. Ozdobíme marcipánem nebo šlehačkou? Hurá, je z toho dort!
Jak připravit těsto (třené, odpalované, kynuté, bezé, křehké), o všem, co vylepšuje pečení (kakao, marcipán, piškoty, zavařenina, rozinky), jak zdobit, 17 šikovných přístrojů, bez nichž to nejde a bezpočet receptů na oblíbené sladké i slané moučníky pro všední den i pro svátek - to je basic baking neboli moderní pečení - utřít, ušlehat, dodělat a ozdobit.
Pro všechny, kteří "milují moučníky a nenávidí pečení".

Komentáře ke knize
Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více