Stav: |
Mírně opotřebená
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 266, 5 |
Jazyky: | česky |
Edice: | Rostlinná výroba 233x |
Vydání: | 1. vyd. |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 2. října 2023 14:58 |
Číslo položky: | 653171 |
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem