Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Záhadný hřebec

Sharon Siamon

Stabenfeldt | 2009


49 Kč 39 Kč

Stav:
Dobrý až velmi dobrý, rohy desek mírně ohlé
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 150
Jazyky: česky
Edice: Pony club 38x, 1. svazek ed. Potok divokých koní 2x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-87008-86-7 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 28. března 2023 13:32
Číslo položky: 526626

Jak jen mohou být sestry tak rozdílné – a to jsou ještě navíc dvojčata!
Liv má dobrodružství v krvi snad od narození, nezalekne se nebezpečné vyjížďky na koni na skalní římse nad kaňonem ani shánění polodivokých koní na dědečkově ranči. Sofie má naproti tomu ráda svůj klid, nesnáší dobrodružství a nebezpečí – a také že se jí při výpravách, které naplánuje její sestra, pokaždé něco stane!
Ale když se na ranči jejich prarodičů v Arizoně začne schylovat k pořádným problémům, sestry se semknou a spolu s mladým honákem Shanem se rozhodnou zachránit ranč, záhadného divokého hřebce i stádo vzácných dědečkových koní. A nikdo a nic jim v tom nezabrání – ani chřestýši, anistádo divočáků, ani ozbrojení pytláci!

První díl knižní řady Potok divokých koní.

Komentáře ke knize
Sharon Siamon

Sharon Siamon neboli Shari, jak jí říkají kamarádi, miluje koně už od útlého dětství. Jako malá dívka jezdívala na rodné farmě v Kanadě a čítávala si dobrodružné příběhy o divokých mustanzích prohánějících se po širých pláních. Snila o tom, že jednoho dne napíše vlastní knihu o koních. Když byla o trochu starší, zamilovala se do amerického jihozápadu – a do mladého Američana, za kterého se později provdala. Příběhy o dvojčatech a potoku Divokých koní jsou inspirovány právě okamžiky, kdy se proháněla po obrovských otevřených planinách s vysokými horami na obzoru. Sharon a její manžel Jeff nyní žijí v Kanadě, často však míří do Arizony, aby si zajezdili na nádherných koních, o nichž píše ve svých knihách. Stále sní o tom, že si jednoho dne pořídí vlastního koně.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat