Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Vražda prvního stupně : Nůž v zádech ; Červený pohřebák : Tim Cockey omnibus : v hlavní roli Hitchcock Sewell

Tim Cockey

BB art | 2012


99 Kč 49 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 757
Jazyky: česky
Překladatel: Růžena Loulová
Vydání: 2. souborné vyd. v českém jazyce, 1. brož.
ISBN: 9788074611957
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 3. února 2023 14:05
Číslo položky: 489881

V hlavní roli Hitchcock Sewell.

Hitchcock Sewell je majitel pohřebního ústavu a jeho úkolem je lidi důstojně pohřbívat, ne pátrat, proč skončili na jeho pracovním stole. Kdyby ale nestrkal nos kam nemá, nebyl by to Hitch Sewell – a čtenáři by přišli o sérii nejpopulárnějších detektivek, jaká se za posledních pár let na americkém trhu objevila. Dík osvědčené kombinaci šťavnatého humoru, vykreslení postav, a svižnému spádu vyprávění vás příběhy Tima Cockeyho chytí a donutí se pořádně zakousnout.

VRAŽDA PRVNÍHO STUPNĚ
Nejvyhledávanější pohřebák města Baltimore se pustí do případu, v němž je zapletena jeho bývalá láska: mladá chůvička jejích dětí byla právě vylovena utonulá z řeky Severn poblíž Annapolisu. Policie se chystá případ uzavřít jako sebevraždu, což se Sewellovi nějak nezdá kvůli řadě podezřelých skutečností, které vycházejí postupně najevo. A snaží se zjistit okolnosti smrti mladičké dívky.

NŮŽ V ZÁDECH
Hitchcock Sewell je zapleten do vyšetřování vražd… Jeho takzvaný přítel, frontman hudební skupiny, ho přivolá na místo činu v naději, že Sewell jako pohřebák laskavě odstraní mrtvolu z kuchyně jeho milenky ještě před příchodem policie. Než ale stačí u těla nastoupit posmrtná ztuhlost, musí se Sewell věnovat vyšetřování dalšího podezřelého úmrtí, tentokrát v pečovatelském domě pro důchodce.

ČERVENÝ POHŘEBÁK
Když je tělo brutálně zavražděné servírky bez skrupulí odhozeno na práh pohřebního ústavu Sewell a synové, kde se truchlící pozůstalí shromáždili k poslednímu rozloučení s jiným mrtvým, má obstaravatel pohřbů Hitchcock Sewell jedinou otázku: Proč ke mně?

Komentáře ke knize
Tim Cockey

Americký autor detektivních románů, analytik scénářů pro filmové a televizní společnosti.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu