Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 240 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Eva Procházková |
Edice: | Knihy Omega 481x |
ISBN: | 978-80-7390-566-8 |
Vystaveno: | út 30. května 2023 9:02 |
Číslo položky: | 560261 |
Veganství je zdravé pro tělo i životní prostředí a navíc – tato jídla mohou být i velmi chutná! Cinzia Trenchi, naturopatka a novinářka, zde shromáždila recepty na pokrmy bohaté na luštěniny, zeleninu, ovoce, celozrnnou mouku, semena, koření, a byliny.Vychutnejte si jáhlovou a krupicovou polentu, polévku z divokého hrachu s bramborovými noky, uzený tofu s kořením a červeným pepřem, celozrnné těstoviny s olivami a cherry rajčaty nebo lahodný banánový dezert či malinový závin. Po vyzkoušení těchto jídel vám už živočišné produkty nebudou nikdy chybět.
CINZIA TRENCHI je přírodní léčitelka, novinářka a fotografka na volné noze, která se specializuje na výživu, víno a zdravé jídelníčky. Spolupracovala na přípravě mnoha kuchařek, publikovaných v Itálii i v zahraničí. Je vášnivou kuchařka, která přispívá do mnoha italských časopisů, upravuje krajové speciality podle zásad zdravé výživy a píše své vlastní originální recepty. Snaží se o spojení výborné chuti a zdravých ingrediencí. Žije v Piemontu a z plodů vlastní zahrady připravuje originální omáčky a koření, stejně jako dekorativní předměty na stůl.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem