Stav: |
Mírně opotřebená
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 507 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 3. vyd. |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | út 13. února 2024 18:24 |
Číslo položky: | 757108 |
Kolektivní práce význačných odborníků pojednává úvodem o zásadách správné výživy a uvádí slovníček hlavních poživatin a výrobků potravinářského průmyslu s údaji o jejich vlastnostech, složení a použití. Střední část knihy tvoří kuchařské předpisy pro přípravu jídel všeho druhu, mezi nimiž nechybějí ani některá jídla staročeská, slovenská, sovětská a j. Další kapitoly informují o zásadách pro sestavování jídelních lístků, o dětské výživě, o dietní výživě nemocných podle druhu choroby a o hospodářské stránce přípravy pokrmů.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem