Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Učebnice jazyka C - 2.díl : 2. díl

Pavel Herout

Kopp | 1998


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Učebnice jazyka C - Pavel Herout (1992, Kopp)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 240
Jazyky: česky
Vystaveno: st 11. ledna 2023 10:45
Číslo položky: 472100

Pokud to myslíte s jazykem C opravdu vážně, pak by vám Učebnice jazyka C neměla v knihovně chybět!
Výhodou této knížky je, že je to opravdu učebnice a ne manuál. Krůček po krůčku vás provede úskalími jazyka C a nabídne vám postupně stále širší pohled na možnosti, které vám jazyk C může poskytnout.
Kromě podrobného výkladu všech rysů jazyka C ilustrovaných na řadě příkladů se zde mimo jiné dočtete i o nejčastějších chybách, které dělají začínající programátoři. Také zde naleznete návody, jak psát přehledné programy nebo jak spolupracovat na velkém programu se svými kolegy bez rizika zbytečných nepříjemností.

Komentáře ke knize
Pavel Herout

Pavel Herout je autor knih o programování a vysokoškolský pedagog na ZČU v Plzni. Mezi jeho nejznámější knihy patří Učebnice jazyka Java a Učebnice jazyka C. Zabývá se výukou softwarově orientovaných předmětů. Značné zkušenosti s výukou jazyka C získal jako spolutvůrce projektů v oblasti simulací a komunikací. V roce 1985 dokončil Vysokou školu strojní a elektrotechnickou v Plzni, obor Elektronické počítače. V roce 1999 obhájil disertační práci a získal doktorát v oboru Informatika a výpočetní technika. Zabývá se programovacími jazyky, problematikou simulace dopravy a systémy odolnými proti poruchám. V roce 2003 obhájil habilitační práci v oboru Informatika a výpočetní technika a získal titul docent. V současné době působí na katedře informatiky a výpočetní techniky fakulty aplikovaných věd na Západočeské univerzitě v Plzni a vede přednášky a cvičení z předmětů Objektově orientované programování a Ověřování kvality software. Je členem univerzitní komise pro zvyšování kvality výuky a členem strategického týmu fakulty. Mimo knih publikoval i skripta a další odborné články. Oblíbenost knih pana Herouta je přičítána i tomu, že je v nich uvedeno trochu z osobní praktické zkušenosti. Kniha obsahuje i 120 příkladů k vyzkoušení, vždy za každou probíranou kapitolou. Ke knize je možné si stáhnout asi 250 odladěných programů, včetně vyhotovených příkladů z knihy.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více