Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den

Roman Vaněk

Prakul Production, s.r.o. | 2016

Štítky:

339 Kč 319 Kč

Stav:
Velmi dobrý, lehce zašpiněné desky
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Část souboru: Snadno & rychle : 111 receptů pro všední den - Roman Vaněk, Jana Vaňková (2015, Prakul Production)
Vazba: Pevná
Počet stran: 95
Jazyky: česky
Ilustrátor: Pavel Bílek
Vydání: První vydání
ISBN: 9788087737255
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 6. března 2024 9:45
Číslo položky: 779000

Autor Pražské kuchařky a celé řady úspěšných kuchařských knih Roman Vaněk navazuje touto novou publikací na knižní bestseller Snadno & Rychle, kterého se jen během prvních dnů od vydání prodalo několik desítek tisíc kusů. Rozšiřuje tím tzv. „Bílou řadu“ svých kuchařek.
Ještě lépe zpracovaná kuchařka SNADNO & RYCHLE 2 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin a precizně napsanými recepty „krok za krokem“ opět zaujme každého milovníka dobrého jídla, včetně začátečníků, a především ty, kteří nemají čas stát během týdne příliš dlouho u sporáku.
Kniha obsahuje více než 100 barevných fotografií a 82 rychlých pokrmů, se kterými sklidíte úspěch nejen v rodině, ale i u svých přátel.
Recepty jsou řazeny v šesti kapitolách (1-Polévky, 2-Maso, ryby a plody moře, 3-Zelenina a sýr, 4-Vejce, sendviče a pomazánky, 5-Saláty, 6-Dezerty a pečení).

Komentáře ke knize
Roman Vaněk

Roman Vaněk je popularizátor oboru gastronomie, odborný gastronomický poradce, autor kuchařských bestsellerů, moderátor, scenárista, publicista, průvodce rozhlasovými pořady, tvůrce internetových pořadů o gastronomii a zakladatel Pražského kulinářského institutu. Od jara 2018 spolupracuje s novou internetovou televizí MALL.TV. Jeho autorský internetový pořad Peklo na talíři byl oceněn na mezinárodním filmovém festivalu Life Sciences Film Festival cenou studentů a v roce 2013 získal nejvyšší ocenění Křišťálové Lupy ve dvou kategoriích . Narodil se v Praze. Původně se věnoval fotografii. V letech 1984 až 1988 vystudoval Střední odbornou výtvarnou škola V. Hollara v Praze. Po skončení školy nastoupil do Československé tiskové kanceláře jako laborant a fotograf. Po listopadové revoluci v roce 1989 spoluzakládal Studentské listy, souběžně spolupracoval s Lidovými novinami jako fotoreportér. V letech 1993-2005 působil jako zástupce předních brazilských producentů obuvi pro ČR, Slovensko, Estonsko a Lotyšsko. Od roku 2002 začal dovážet brazilská vína a stal se tak historicky prvním dovozcem brazilských vín do ČR. Brazilskou vinařskou asociací byl zvolen členem prestižní mezinárodní poroty Avaliação dos Vinhos Brasileiros pro rok 2006. O brazilském vinařství a gastronomii přednášel v České republice, Německu, Estonsku a Norsku. V letech 2004 až 2007 absolvoval kurzy vaření v hotelu Radisson SAS Alcron pod vedením Jiřího Štifta. Na obchodních zahraničních cestách se seznamoval s gastronomií navštívených zemí. Protože neměl oficiální vzdělání v oboru gastronomie, doplnil si je v roce 2011 absolvováním Střední školy gastronomické a hotelové v Praze, kde získal výuční list v oboru kuchař. V roce 2007 založil s manželkou Janou Pražský kulinářský institut, který nabízí profesionální kuchařské kurzy pro laickou i odbornou veřejnost a ve které nyní působí jako ředitel a lektor. V roce 2010 založil společně se Zdeň...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet