Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Shiloh je náš!

Phyllis Reynolds Naylor

Albatros | 2001


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 154
Jazyky: česky
Ilustrátor: Lubomír Anlauf
Překladatel: Richard Podaný
Edice: Dúha 17x, Klub mladých čtenářů 1387x, 3. svazek ed. Shiloh 1x
Vydání: 1. vyd
ISBN: 80-00-00927-7 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 16. listopadu 2021 9:38
Číslo položky: 243599

Z předchozích dvou vyprávění si jistě pamatujete, že lovecký pes Shiloh sehrál v Martyho a Juddově životě opravdu významnou roli. Když drsný pytlák svého bývalého psa vůbec poprvé pohladil, neboť mu po nepěkné autohavárii vděčil za záchranu, Marty se upřímně zaradoval: i Judd je schopen citu! To mu určitě pomůže najít cestu k dobru, s nímž se dosud setkával tak zřídkakdy, že se jím vlastně nikdy neřídil.
Půjde to ale tak jednoduše? Co špatná pověst, kterou si za své dřívější skutky vysloužil? Ostatně jen co se uzdravil, začnou se v okolí dít podivné věci, jež musí vyšetřit policie, a stín podezření padne i na Judda. V tomto závěrečném, velice napínavém příběhu Shilohovi znovu připadne důležitá role: za dramatických okolností se Judd zachová jako pravý hrdina.

Komentáře ke knize
Phyllis Reynolds Naylor

Phyllis Reynolds-Naylorová je americká spisovatelka narozená 4. ledna 1933 v Indianě. Vyrostla během Velké hospodářské krize. Když byla malá, tak jí rodiče často četli. Když byla na základní škole, začala psát vlastní příběhy a články. Když jí bylo 16 let, tak ji učitel nedělní školy požádal, aby napsala příběh pro církevní časopis. Její příběh s názvem Mike je hrdina byl přijat a zveřejněn. V 18 letech se vdala. Po absolvování Community College odešla s manželem do Chicaga. Pracovala jako klinická sekretářka v univerzitní nemocnici. Pracovala také jako učitelka na základní škole a redaktorka pro časopis. Pak se vrátila na American University a plánovala po bakalářském titulu v klinické psychologii zíksat i titul magisterský, ale nakonec se rozhodla stát se profesionální spisovatelkou. Napsala přes 130 knih a 200 článků a podle vlastních slov "bude psát tak dlouho, dokud udrží v ruce tužku".

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet