Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Řezbářství

Marek Minář

Grada | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 261, [12], barev. obr. příl
Jazyky: česky
Edice: Řemesla, tradice, technika 9x
Vydání: 1. vyd
ISBN: 80-247-0743-8 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: dotisk 2007
Vystaveno: út 22. září 2020 14:43
Číslo položky: 116536

Výjimečná kniha, jediná svého druhu v řadě publikací o uměleckých řemeslech, je určena profesionálním i laickým řezbářům, restaurátorům a všem zájemcům o práci se dřevem. Víc než tisíc pečlivě a přesně provedených černobílých kreseb seznámí čtenáře s řezbářstvím, s mistrovskými i lidovými řezbami různých dob a kultur a zejména s vlastní řezbářskou technikou. Důkladně promyšlená koncepce knihy, rozsah i podrobnost kapitol, vychází z přísné logiky technologických postupů při řezbě – od druhu a výběru dřeva, jeho přípravy, přes základní tesařské a truhlářské práce až k detailním ukázkám jednotlivých řezbářských technik včetně informací o nástrojích, jejich údržbě a používání.
Je to kniha, ke které se budete stále vracet. Ať již jako k pracovní příručce při vlastní řezbářské práci, nebo třeba jenom pro potěšení z krásných kreseb.

Komentáře ke knize
Marek Minář

Marek Minář je český reprezentant v orientačním běhu. Mezi jeho největší úspěchy patří stříbrná medaile ze štafet a bronzová medaile z klasické trati na mistrovství světa juniorů 2014 v Bulharsku. V současnosti běhá za klub SK Žabovřesky Brno a švédský IFK Mora, za který startuje ve Skandinávii. Je také dvojnásobným vítězem ankety o nejlepšího orientačního běžce v kategorii Junior za sezóny 2012 a 2014. V roce 2017 vystudoval obor Management sportu na Fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity a získal titul Bc. Roku 2019 absolvoval bakalářský obor Základy strojního inženýrství na Fakultě strojního inženýrství Vysokého učení technického v Brně‎.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu