Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Provence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie

Marie-Pierre Moine, Gui Gedda

Slovart | 2009


339 Kč

Stav:
Dobrý, zašlé desky
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 352
Jazyky: česky , francouzsky
Překladatel: Dagmar Eisenmannová
ISBN: 9788073913151
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 22. března 2024 15:44
Číslo položky: 800898

Tajemství surovin a receptů jižní Francie.

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.

Komentáře ke knize
Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat