Stav: |
Dobrý, zašlé desky
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 352 |
Jazyky: | česky , francouzsky |
Překladatel: | Dagmar Eisenmannová |
ISBN: | 9788073913151 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 22. března 2024 15:44 |
Číslo položky: | 800898 |
Tajemství surovin a receptů jižní Francie.
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem