Stav: |
Dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 354, [16] barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Vydáno v: | Olomouc |
Vystaveno: | so 20. května 2023 9:45 |
Číslo položky: | 554054 |
Pokud patříte mezi milovníky kávy, pak vám váš vonící šálek za tuto půvabnou knížku poděkuje, protože vaši „neřest“ povýší na umění. Pronikněte do sofistikované filozofie pití kávy, která povyšuje posezení na kulturní událost s osobitým bontonem, začtěte se do její kouzelné historie a navštivte různé kouty světa, v nichž tato pochutina zdomácněla zcela specifickými způsoby. Ozvláštněte si prožitek
Doc. PharmDr., vědeckovýzkumný pracovník, obor mikrobilogie, potravinářká technologie.Doc. PharmDr. Jozef Augustín, PhD., je docent Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Absolvoval Farmaceutickou fakultu UK v Bratislavě, doktorandské studium na Přírodovědecké fakultě UK v oboru mikrobiologie, titul PharmDr. získal v oboru klinická farmacie. Je autorem tří odborných monografií s aktuální potravinářskou tematikou Povídání o čaji. Čajovníkový list, čaj, jako potravinářská pochutina, léčebný, mystický nápoj a jiné tonizující nápoje světa, Dobrou chuť! Tajemství chutí a vůní a Povídaní o kávě. Kávovníkové zrno, káva a kávoviny jako významné potravinářské pochutiny, je i spoluautorem knihy Kontrola kvality potravin. Je hojně citován v zahraniční i české odborné literatuře. Vyučuje na univerzitách, zasedá v odborných porotách a komisích, publikuje odborné práce. Je zakládajícím členem Kávové asociace ČR a SR a jejím čestným členem.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem