Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení

Claudia Lorenz-Ladener

Grada | 2016


329 Kč 299 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 120
Jazyky: česky
Překladatel: Magdaléna Pomikálková
Vydání: První vydání
ISBN: 9788024757858
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 26. března 2024 11:29
Číslo položky: 802819

Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení. Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Komentáře ke knize
Claudia Lorenz-Ladener

Autorka příručky o stavbě pecí.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet