Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa : ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče

Václav Frič

Burda Praha, spol. s r.o. | 2015


219 Kč 199 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná brož
Počet stran: 175
Jazyky: česky
Edice: Apetit speciál 3x
Vydání: Rozšířené vydání
ISBN: 9788087575390
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 21. září 2023 13:24
Číslo položky: 646099

Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. Ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče.
Rozšířené vydání.
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Komentáře ke knize
Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet