Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná brož |
Počet stran: | 175 |
Jazyky: | česky |
Edice: | Apetit speciál 3x |
Vydání: | Rozšířené vydání |
ISBN: | 9788087575390 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | čt 21. září 2023 13:24 |
Číslo položky: | 646099 |
Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. Ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče.
Rozšířené vydání.
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem