Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jablka v naší kuchyni

Dagmar Lánská, Jaroslav Muška

Luděk Neužil | 2005

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 79
Jazyky: česky
Vydání: 1
ISBN: 80-903580-0-4
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 17. března 2020 13:25
Číslo položky: 92023

Kniha obsahuje 131 receptů na využití jablek nejen v tradiční české kuchyni, ale také zajímavé recepty z celého světa. V úvodu se věnuje stručně tématice jablek jakožto klasického českého ovoce z hlediska jejich významu ve výživě. Uvádí rovněž několik informací týkajících se pěstování jablek a nejčastějších tuzemských odrůd. Dále je standardně členěna na kapitoly: polévky, masité pokrmy, bezmasé pokrmy, saláty, moučníky a dezerty a zpracování jablek.

Komentáře ke knize
Jaroslav Muška

Autor prací z oboru ovocnářství a o využití zahradních produktů v kuchyni.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více