Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 79 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 80-903580-0-4 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | út 17. března 2020 13:25 |
Číslo položky: | 92023 |
Kniha obsahuje 131 receptů na využití jablek nejen v tradiční české kuchyni, ale také zajímavé recepty z celého světa. V úvodu se věnuje stručně tématice jablek jakožto klasického českého ovoce z hlediska jejich významu ve výživě. Uvádí rovněž několik informací týkajících se pěstování jablek a nejčastějších tuzemských odrůd. Dále je standardně členěna na kapitoly: polévky, masité pokrmy, bezmasé pokrmy, saláty, moučníky a dezerty a zpracování jablek.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem