Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 206 s., barev., obr. příl |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Jan Simonides, Eva Dvořáková, Tomáš Dvořák |
Vydání: | Vyd. 1 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | čt 4. dubna 2024 7:57 |
Číslo položky: | 810152 |
Kromě předpisů na grilování masa, drůbeže, ryb, zvěřiny a uzenin uvádí autorka i některé speciality a lahůdky světové kuchyně, předpisy na přípravu grilovaných toastů, zeleninových a ovocných pokrmů. Přináší také návody na flambování, jídla v alobalu a seznamuje i s vhodnými druhy koření.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem