Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Detoxikace pro dlouhý život : praktický průvodce pro odstranění toxických látek

David Frej

2014


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 176
Jazyky: česky
ISBN: 9788073876982
Vystaveno: ne 16. srpna 2020 16:09
Číslo položky: 111941

V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí. V současné době se zvyšuje počet lidí trpících srdečně-cévními chorobami, alergiemi, rakovinou i depresemi vznikajícími v důsledku hektického životního stylu, špatné životosprávy a škodlivin kolem nás. Detoxikací se tělo zbavuje jedovatých látek (toxinů), s její pomocí lze docílit očisty celého těla. Detoxikace také stimuluje samoléčebné schopnosti organismu. Její výsledky mohou být opravdu ohromující. Správně provedená detoxikace harmonizuje organismus, navozuje pocit zdraví, dodává energii a zbavuje negativního myšlení.
V knize se dozvíte,- co detoxikace znamená,- co jsou škodliviny a kde se nacházejí,- jak u detoxikace postupovat,- o detoxikaci u dětí,- jaké existují detoxikační byliny.
MUDr. David Frej pracoval po ukončení studia lékařské fakulty v Praze několik let jako internista. Přírodní medicínu a detoxikaci studoval v Albuquerque v Novém Mexiku (USA), v Rakousku a indické Puně.
Ve své praxi spojil západní a východní medicínu, zabývá se léčbou nemocí, obezity, výživou, detoxikací a regenerací organismu. Ve svém centru se věnuje konzultacím, pořádá ozdravné pobyty a semináře. Pravidelně publikuje v časopisech. Je autorem několika knih, kromě jiných Detoxikace těla a mysli (2004), Dietní sestra – diety ve zdraví a nemoci (2006), Biologické hodiny ­– tajemství metabolismu, dlouhověkosti a zdraví (2013).

Komentáře ke knize
David Frej

MUDr. David Frej Po ukončení lékařské fakulty pracoval jako internista. Na stáži v Londýně se rozhodl studovat ájurvédskou medicínu, celosvětově uznaný léčebný a preventivní medicínský systém. Absolvoval studia v Albuquerque v Novém Mexiku, v Rakousku a v indické Puně na klinice ájurvédské medicíny. Zároveň se věnoval výživě z pohledu západní i východní medicíny. Ve své praxi se zabývá léčbou nemocí, výživou, snižováním nadváhy, detoxikací a regenerací organismu. V nakladatelství Eminent vydal knihu Ájurvéda – medicína zdraví a dlouhověkosti. Pořádá semináře, ozdravné detoxikační, regenerační a relaxační pobyty. Pravidelně publikuje v měsíčníku Regenerace.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet